Foto: Hæhre

Hæhre velger Landax som styringssystem

Hæhre Entreprenør har valgt Landax som leverandør av sitt nye styringssystem Landax Enterprise, med konsulentselskapet Excito Consulting som leverandør av konsulenttjenester knyttet til analyse, design, implementering og opplæring i systemet.

- Avtalen mellom selskapene ble inngått i oktober og er en stor leveranseavtale for både Excito og Landax. Styringssystemet Landax Enterprise er det største og mest omfattende pakken Landax har å by på, heter det i en pressemelding.

- Dette er et utrolig spennende case for oss i Excito. Prosjektet, som vil gå over flere måneder, er et av de største og mest interessante vi har gjennomført hittil, sier daglig leder og prosjektleder Håkon Samnøy i Excito i meldingen.

Landax utvikler og selger et nettbasert styringssystem for administrasjon, prosjekt, ledelse og kontroll.

- Vi i Landax ser frem til et godt og gjensidig samarbeid med både Hæhre Entreprenør AS og Excito Consulting AS, og gleder oss til å vise frem hele bredden og potensialet som styringssystemet vårt har å tilby. Vi forventer også at denne prosessen vil bidra til at det videreutvikles enda flere, nyttige funksjoner som vil bidra til å styrke og heve Landax til nye høyder, sier daglig leder i Landax, Torleif Bratlie.

- Etter en grundig vurdering og testing av ulike systemer og leverandører, valgte vi Landax som plattform for vårt styringssystem. Til bistand for å identifisere nå- og ønsket situasjon, gap-analyser, design og implementeringen har vi valgt å benytte konsulentselskapet Excito som vår rådgiver. Landax utfordrer vår måte å arbeide på, og gir oss et stort rom for utvikling i de neste årene. For Hæhre Entreprenør er dette et stort steg mot en smartere hverdag, uttaler daglig leder Gudmund Roen i Hæhre Entreprenør.