Eirik Oland Nedrelid

Eirik Oland Nedrelid blir kommunikasjonssjef i Hav Eiendom

Eirik Oland Nedrelid kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Agenda Rådgivning. Han tiltrer som kommunikasjonssjef i Hav Eiendom 8. mars.

Eirik Oland Nedrelid kommer fra Agenda Rådgivning hvor han blant annet har jobbet med samfunns- og myndighetskontakt, strategiutvikling, krisehåndtering og medierådgivning for sine oppdragsgivere.

Han var tidligere direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke, og har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Gambit H&K og internasjonal avdeling i Equinor.

– Vi har vært så heldige å få Erik Oland Nedrelig til Hav Eiendom. Eirik vil styrke våre muligheter til å nå bredt ut til publikum og på den måten forbedre prosjektene våre, sier administrerende direktør i Hav Eiendom, Kjell Døvle Kalland i en pressemelding.

Nedrelid har også erfaring som politisk rådgiver for SV på Stortinget, hvor han fra 2006 til 2011 var knyttet til utdannings- og forskningskomiteen og næringskomiteen.

Han har studert PR- og kommunikasjonsledelse og Grønn vekst på BI, og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra UiO.

– Hav Eiendom har et viktig samfunnsoppdrag som handler om å skape en bærekraftig fjordby og verdier for byen, havnen og samfunnet. For å lykkes må Hav Eiendom legge til rette for god dialog med menneskene i byen vår, organisasjoner, næringsliv og beslutningstagere. Jeg ser derfor frem til å jobbe sammen med Kjell og de andre flinke folka i Hav Eiendom, sier Eirik Oland Nedrelid i pressemeldingen.