Didrik Røhmer er ny daglig leder i Bakke. Foto: Bakkegruppen

Ny daglig leder i Bakke

Didrik Røhmer tar over som ny daglig leder i Bakke AS.

Det skriver Bakkegruppen i en pressemelding. Bakke AS utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen.

Røhmer har vært i Bakke i syv år, og kommer fra stillingen som driftssjef med operativt driftsansvar for Bakke. Han har bakgrunn som tømrer, og har tidligere drevet eget selskap. Hans mål er, ifølge pressemeldingen, å drive enda mer lønnsomt enn i dag, ved å fokusere på å stadig å forbedre og utvikle arbeidsprosesser, samt øke fokus på kunden.

– I dag produserer vi mellom 90 og 130 boliger hvert år. Potensialet er et sted mellom 150 og 200, sier han i pressemeldingen.

– Ved å innføre digitalisering av flere industrielle prosesser, digitalisere kundereisen og sørge for å fortsatt være en attraktiv arbeidsgiver også i fremtiden skal vi få ut mer av potensialet, fortsetter Røhmer.

Konsernsjef Morthen Bakke sier seg godt fornøyd med at Røhmer har takket ja til jobben.

– Vi har satt oss et ganske hårete mål for boligene vi bygger, og det er at de skal ha null feil, noe vi har lykkes godt med til nå, men det er viktig at arbeidet videreføres. Vi vil være stabile og holde høy kvalitet over tid, og på den måten slippe å kutte hjørner. Vi skal hele tiden ha full kontroll og oversikt, og er det en som kan hjelpe oss videre med det, så er det Didrik. Jeg gleder meg virkelig, sier Bakke.