Foto: Cornelius Poppe / NTB

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Arrangerer temamøte om Oslo S

Grape Architects og Sopra Steria Footprint inviterer til stort temamøte om alt som skjer rundt Norges største knutepunkt, Oslo S.

De neste årene er det flere ulike planer som kan endre området rundt og ved Oslo S. En ny
høyhusstrategi legger opp til flere høye bygg, med krav om å bedre byen på gateplan. Nye Oslo Spektrum på 108 meter er allerede vedtatt, og litt lenger øst kommer nye Landbrukskvartalet. Oslo S skal oppgraderes og mange aktører er klare til å investere store beløp.

– Vi ser at ordskiftet trenger flere formater, og vi slår et slag for at det blir bedre debatt om Oslo S-området, sier Martin Rasch Ersdal i Grape i en pressemelding.

Rasch Ersdal innleder temamøtet 29. august med Grapes perspektiv i starten av møtet, deretter tar Trine Skei Grande over og leder møtet inn i en paneldebatt med James Stove Lorentzen (leder Byutviklingsutvalget i Oslo, Høyre), Sonja Horn (administrerende direktør, Entra), Eivind Trædal (leder av Samferdsels- og miljøutvalget i Oslo), Jon-Erik Lunøe (administrerende direktør, Bane Nor Eiendom) og Gunn Helen Hagen (administrerende direktør, NOVA Spektrum).

Møtet er åpent for alle.