Cort Adelers gate 30. Foto: Knut Neerland
Cort Adelers gate 30. Foto: Knut Neerland

Arkitema til Vika

Det skandinaviske arkitektbyrået Arkitema har inngått en leieavtale med Entra om kontorlokaler i Cort Adelers gate 30 i Vika i Oslo.

Arkitema flytter i januar 2023 inn i byggets sjette etasje der de har leid 1.360 kvadratmeter, skriver Entra i en pressemelding.

— Vi opplever stor vekst i Arkitema Norge og ansetter stadig flere kollegaer. Både nye og gamle ansatte motiveres av interessante arbeidsoppgaver, men minst like viktig er det å ha en attraktiv og innbydende arbeidsplass. Ved å etablere oss i Cort Adelers gate 30 har vi funnet et kontorareal som vi kan tilpasse til våre behov og vårt estetiske uttrykk. Arealene gir oss rom til fremtidig vekst og med en forventet full åpning av samfunnet etter pandemien, kan vi nesten ikke vente med å flytte inn, sier Thomas Innseth, Operations Director hos Arkitema i meldingen.

—  Det er gledelig at vi har vært i stand til å løse de behovene de hadde ved å finne lyse og trivelige lokaler med høye kvaliteter sentralt i Oslo sentrum. Vi ser frem til å ønske dem velkommen som kunde i Entra og til Vika, sier direktør for eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff i samme melding.