Fra venstre: Per Mile, boligkonsulent Snekkerhallen AS, Frode Nilsen, daglig leder Snekkerhallen AS og Tore Gulliksen, kjedeutvikler Archihus

Archihus utvider på Østlandet

Snekkerhallen AS har signert forhandleravtale med Archihus, og skal selge og bygge hus i Øvre- og Nedre Eiker samt Modum.

Snekkerhallen AS ble etablert som eget AS i 2015 etter at eier og daglig leder Frode Nilsen siden 1996 hadde drevet eget byggmesterforetak. Nå blir firmaet forhandler av Archihus.

- Vi ser frem til å få muligheten til å selge og bygge de flotte husene til Archihus i vårt marked. Det er en trygghet for oss med hovedkontoret på Hamar i ryggen, som vil gi oss mange fortrinn i jakten på de neste husbyggerne, sier Nilsen i en pressemelding.

Med på laget har Nilsen også fått en nyansatt boligkonsulent, Per Mile, som starter opp i Snekkerhallen AS i forbindelse med satsningen sammen med Archihus.

- Frode og gjengen hans på Hokksund har gitt et veldig godt inntrykk, og vi er sikre på at de har det som skal til for å levere den standarden vi forventer av våre Archihus, sier kjededirektør Jan Hoff.

- At de også nå satser med en nyansatt boligkonsulent viser at de mener alvor, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid i årene som kommer, avslutter Hoff.