NCC har arrangert Health and Safety week for sine til sammen 18.000 ansatte i Norden. Foto: NCCHMS-sjef i NCC Infrastructure, Morten Larsen. Foto: NCCFoto: NCC

18.000 NCC-ansatte på HMS-uke

NCC gjennomførte forrige uke en nordisk Health and Safety week for sine til sammen 18.000 ansatte.

Det skriver NCC i en pressemelding mandag.

I Norge har NCC, ifølge meldingen, kjørt HMS-uken åtte år på rad.

– Engasjementet har vært fantastisk, og HMS-uken er et viktig bidrag til den sikkerhetskulturen vi har og ønsker å bygge videre på, uttaler HMS-sjef i NCC Infrastructure, Morten Larsen, i meldingen.
I løpet av uken som gikk ble det gjennomført en lang rekke øvelser, førstehjelpskurs, sikkerhetsdiskusjoner og sikkerhetsgjennomganger på over 3.000 prosjekter i de nordiske landene.
Larsen mener HMS-uken er et viktig bidrag i kulturbyggingen i NCC.
– Ingen skal skade seg på jobben i NCC. Med det som et utgangspunkt har vi satt et ambisiøst mål som vi skal jobbe for å nå, sier han.
HMS-sjefen takker alle ansatte for innsatsen under HMS-uken og sier han håper alle er inspirert til å holde fokuset på sikkerhet i prosjektene.
– Vi ønsker å jobbe videre for å forsterke sikkerhetskulturen ytterligere. Det gjør vi sammen. Alle må bidra i sitt prosjekt. På sin arbeidsplass. Forrige uke viste vi vilje til forbedringer og fokus på sikkerhet. Dette skal vi bygge videre på, avslutter Larsen.