Mal utemøblene i knallfarger!

De grå møblene fra i fjor får nå sterk konkurranse. I år skal det nemlig være en fest av farger på uteplassen, og møblene skal være midtpunkt, ifølge ifi.no.

Den ekstra gode nyheten er at det er både rimelig, enkelt og morsomt å klargjøre de gamle møblene for sesongens festligheter!

Fargene kommer både inne og ute. Men mens vi innendørs tar fargene gradvis og mer forsiktig i bruk, er situasjonen en helt annen ute. Her skal alle regnbuens farger bli med – aller helst samtidig, melder ifi.no.

Det er tid for å leke seg og ta den helt ut med spreke farger, for å gjøre sommerfestene til fargerike og humoristiske opplevelser. Ved å ta en liten malejobb en helg i mai, kan du nyte godt av resultatet hele sommeren.

Gjenbruk fremfor bruk-og-kast
- Utendørs er ikke terskelen for å sette i gang med farger så høy. Derfor er jeg overbevist om at vi kommer til å se mange sterke fargeinnslag på folks uteplasser fremover, sier Bjørg Owren, adm. direktør hos ifi.no.

- Og det beste med denne trenden er jo at det er så rimelig! Man trenger ikke kjøpe nye møbler for mange tusen – det er bare å male om de man allerede har eller eventuelt kjøpe noen rimelige møbler som får en rask makeover, fortsetter hun.

Morsomt og enkelt
Tema for Fargedagen 3. mai, er «Bli med å male utemøblene», og ifølge ekspertene hos ifi.no er det lekende lett å forvandle kjedelige møbler til fargerike energiboost. Målet er at flest mulig nordmenn skal inspireres til å sette litt farge på hverdagen, og skape en felles start på våroppussingen.

- Bruker man en liten rull og stryker ut med en pensel går jobben overraskende fort. Dette er så enkelt at både små og store kan settes i sving. Hvorfor ikke ha en familiedugnad som avsluttes med et velfortjent grillparty? avslutter Owren.