Hage.no stadig mer populær

Vi merker nå daglig at interessen for hage.no øker. Vi merker det på trafikken, men vi merker det også på alle henvendelsene vi får. Nå strømmer hagespørsmålene inn. I tillegg er det stadig flere aviser og andre medier som bruker hage.no som kilde for sine reportasjer. Vi får også mange intervjuforespørsler. Etter at redaksjonen er styrket på hage.no er vi også i stand til å følge opp stoffområdet på en langt bedre og mer effektiv måte enn før. Det at den generelle interessen for hage øker, betyr selvsagt også mye. Timingen i denne satsingen synes å være god.

Vi hadde nylig et meget viktig og konstruktivt møte med styre og ledergruppen i NAML som organiserer anleggsgartnermestrene i Norge. Dette vil resultere i en langt sterkere fokusering også på den profesjonelle jobben som gjøres i hager og uteanlegg. Uterommet betyr stadig mer. Vi er innstilt på å ha et tett og godt samarbeid med alle seriøse utøvere på det grønne området. Er det noe så ta kontakt med vår redaksjonssjef Svanhild Blakstad, sb@bygg.no.

Ellers vil vi nok en gang advare alle som nå engasjerer tvilsomme utenlandske selskaper som tilbyr seg å legge belegningsstein, asfalt og hva det måtte være. De garanterer at de gjør jobben raskt og effektivt. Men mange av disse selskapene driver ren kriminell virksomhet og ofte sosial dumping. Det betales ikke skatt og moms. Den jobben som gjøres er også som oftest tvilsom, og ofte tar man en alt for høy pris for den jobben som skal gjøres.