Årets stein-nyheter

Det er fortsatt en stund til vi kan skimte hellene i hagen og se grønt gress. Men det er lov å drømme seg bort. Ta en titt på sesongens nyheter innenfor belegningsstein, heller og mur.

Asak Miljøstein kommer med flere nyheter for kommende sesong innenfor belegningsstein, heller og mur/blokk.

De lanserer også den nye belegningssteinen "Akershusstein", som er jobbet frem for å innfri helt spesielle ønsker og krav. Sagnet sier: "Den som var herre på Akershus - var herre i Norge", ifølge en pressemelding fra steinprodusenten.

Relieff Kvadrat XL, gråmix
Belegningssteinen Relieff får nå et nytt format som er kvadratisk 20x20x6cm. Relieff Kvadrat XL kan legges alene eller brukes sammen med helstein for å lage mønster eller rammer. Strukturen i overflaten gjør at dekket endrer karakter med lysets og solens bevegelser. Fås også i en mer rustikk utgave (tromlet).

Relieff Kvadrat XL, Saga
I fargen "Saga" er det blandet farger som finnes naturlig i den norske naturen. Disse tre fargene blandet i samme stein gir et dekke med liv og variasjon. Kombinér gjerne Relieff Kvadrat XL med helstein og lag spennende mønster eller benytt den til å ramme inn sitteplassen eller gårdsplassen. Fås også i en mer rustikk utgave (tromlet).

Helle med 10 års garanti
Premium-hellene i "Kolleksjon 2010" ble en stor suksess. I år introduserer Asak et tilskudd til Polar, Sand og Lava. Den nye hellen har formatet 40x40x4cm og er mørk grå. Den har den samme finishen som Sand og Lava, men er i tillegg belagt med en coating som forsegler overflaten og gjør den svært lett å holde ren. Den nye hellen er tidsriktig og passer utmerket til alle terrasser ute som inne.

Ny forskalingsblokk
Asak Splittblokk er navnet på en ny forskalingsblokk. Den har dekorativ bruddoverflate på den ene siden og er like godt egnet til å lage vertikalstilt støttemur som til grunnmur og ringmur. Den egner seg også til hagemur, gjerne ved bruk av heller eller toppstein som avslutning på toppen av muren.