Lær hvordan du kan dyrke spiselige vekster på liten plass i den nye hageboken til Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen.

Ny hagebok: Spiselig på liten plass

Drømmer du om å høste knasende sprø salat eller plukke duftende krydder fra egen avling?

Du trenger ikke en stor hage for å dyrke velsmakende bær og frukt, sprø grønnsaker eller lekre urter – det holder med et par potter og en lur utnyttelse av plassen.

Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen i Garden Living kommer nå ut med ny bok - Spiselig på liten plass.

Les også om de to hagegründerne som gikk fra faste jobber og startet planteskole og nettbutikken Garden Living:

Dyrker hagegleden som gründere

Kenneth Ingebretsen og Tommy Tønsberg vil blant annet presentere sin nye bok på Hagemessen på Lillestrøm 2-4. april. (Foto: Svanhild Blakstad)

Dette er en inspirerende og matnyttig bok om å dyrke spiselige vekster på begrenset plass. Her får du vite hvordan du gjør mest mulig ut av forholdene, og hvordan du går fram for å dyrke dine favorittvekster – fra jordforbedring og gjødsling til såing og oppfølging, heter det i en pressemelding fra Cappelen.

I boken får du gode råd om hvordan du driver fram de enkelte grønnsaker, urter, spiselige blomster, frukt og bær, og du får nyttige tips om sorter som egner seg.

Tommy Tønsberg er tidligere redaktør Norsk Hagetidend, foredragsholder og forfatter av flere hagebøker. Kenneth Ingebretsen er gartner og har jobbet mange år i hagebransjen.