Team Bane vant Oslo-kontrakt

Team Bane AS har vunnet kontrakten; Rammeavtale for sikkerhetstjeneste for Jernbaneverket Utbyggings prosjekter i Oslo området.

Kontrakt ble signert 21. desember. Oppstart av prosjekt er satt til 16. januar 2013.

Kontrakten har en verdi på ca 30 millioner over 2 år, den innholder en opsjon på ytterligere 2 år. Totalramme for avtalen, med opsjon, er således ca 60 millioner.

Team Bane har fra før av vunnet to av de andre store kontraktene som er lagt ut av JBV i forbindelse med sikkerhetstjeneste i 2013, begge er kontrakter med varighet ut 2014.

For Oslo prosjektet er hovedbeskrivelse som følger;

Overordet består oppdraget i å utføre sikkerhetstjenestene i forbindelse med utførelse av sikkerhetstjenesteoppgaver i Jernbaneverket Utbyggingsdivisjonen Jernbanetekniske prosjekter (UJ) sine prosjekter. Sikkerhetstjenestene som skal leveres er:

* Hovedsikkerhetsvakter
* Lokale sikkerhetsvakter
* Leder for el-sikkerhet og 2. mann
* Fremføringsansvarlige
* Signalgivere

Team Bane har nå vunnet de tre kontraktene som gjelder triangelet Eidsvoll – Oslo S – Ski. Team Bane vil dermed stå for overordnet sikkerhet i forbindelse med jernbanetekniske arbeider, og grunnarbeider, i forbindelse med alt arbeid som foregår på de nevnte strekninger de kommende år.

- Vi er stolte og glade over å ha vunnet denne kontrakten. At vi har vunnet kontrakten på Oslo S, som er et knutepunkt i Norsk jernbanetrafikk har selvsagt meget stor prestisje. Her var det ikke bare pris, men også i stor grad gjennomføringsevne og kompetanse som var avgjørende, sier daglig leder Øivind Horpestad i Team Bane.

- Det er meget stor aktivitet som skal foregå i forbindelse med oppdatering av Oslo S, forberedelser for nytt dobbeltspor Follo banen og fornyelse Etterstad – Lillestrøm de kommende år. At Team Bane blir valgt viser hvilken kompetanse vi har opparbeidet oss på denne type jobber. JBV prioriterer sikkerhet, de er meget fokuserte på at alt mannskap og alle maskiner skal arbeide under optimale og sikre forhold så man unngår skader, samtidig skal man kunne benytte den begrensede sportilgang man har til å utføre arbeid på trafikkerte spor optimalt. Eventuelle feil eller skader som oppstår på Oslo S vil i tillegg ha store trafikkmessige konsekvenser. Team Bane skal være med å påse at JBV sine prioriteringer og deres fokus på sikkerhet blir fulgt opp i praksis, samtidig skal Team Bane påse at anleggsområder og sportilgang er på plass og etablerte som planlagt. Dette er en oppgave vi skal løse på en best mulig måte for oppdragsgiver som vi ser frem til å starte på, legger han til.