Siktek tilbyr arkitekttilpassede porter og grinder

Rogalandsbedriften, Siktek AS, spesialiserer seg på arkitekttilpassede skyvegrinder, foldeporter og kollisjonstestede porter

Siktek AS tilbyr nå porter, skyvegrinder og Speed Gates, som kan skreddersys til enhver arkitekts krav til estetikk. Enkelte steder er det og krav til PAS68 sikkerhetsgodkjente porter som skal fremstå diskre. Disse kan sømløst settes inn i arkitektens design og fremstår svært diskre.

Speed Gates er nå alternativet til tradisjonelle skyvegrinder, der behov for rask åpning og lukking er påkrevd. Åpne og lukketid på ca 5-6 sekunder gir høy sikkerhet og god gjennomstrømming av kjøretøy. Portene kan leveres i alle design og utførelser, og kan og tilpasses estetiske krav.

De er også en betydelig leverandør av krasjpullerter, chassisknusere og andre aktuelle produkter innen terrorbeskyttelse. Vårt Counter Terrorism utvalg av PAS 68: 2010-kompatible produkter har blitt grundig testet av TRL (Transport Research Laboratory), i samarbeid med den britiske regjeringens CPNI (Senter for beskyttelse av nasjonal infrastruktur) og i samsvar med strenge krasjtest retningslinjer, og hvert produkt har fått en formell PAS 68: 2010 klassifisering.

Siktek AS som er leverandør av områdesikring til havner, oljebaser, entreprenører og kommuner vil levere, montere og ha serviceavtaler produktene for det Norske markedet.