Firesafe satser med ny avdeling i Kristiansand

Brannsikringsselskapet Firesafe har sett seg ut Agder som vekstområde, og satser med en ny avdeling i Kristiansand.

- Vi tror på vekst i regionen fremover, ikke minst med tanke på den økende aktiviteten i oljeindustrien og Drilling Bay, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe AS.

Nye arbeidsplasser
Jens Tollerød er nyansatt avdelingsleder. Han kommer fra Protan Tak, og har mange års erfaring fra byggebransjen lokalt.

- Vi skal nå i gang med å ansette nye medarbeidere. Vi regner med å bli 10 ansatte på avdelingen i Kristiansand. sier Tollerød.

- Firesafes nye avdeling vil kunne trekke på ressurser fra Firesafe sentralt i tillegg til avdelingene i Skien og Stavanger. Vi har derfor kapasitet allerede nå til å påta oss større oppdrag, både på rådgivning og utførelse” sier Tollerød.

Leverer til hele Agder
Den nye avdelingen i Kristiansand skal dekke Agder- fylkene, og vil tilby hele Firesafes tjenestespekter innen brannsikring av bygninger og rådgivningstjenester.

- Det skjer mye spennende i Agder, og vi ser positivt på utviklingen i regionen fremover. Med etableringen av denne avdelingen har vi i alt 14 avdelinger i Norge, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, forteller Ameln.