RBBS og Sørra Bygg blir Bolt Construction

BOLT Construction er nå formelt etablert etter at selskapene RBBS og Sørra Bygg besluttet å fusjonere tidligere i høst, og Arne Aune er ansatt som administrerende direktør.

Med 130 arbeidsplasser og en omsetning inneværende år på nærmere 200 millioner, blir selskapet et av de ledende entreprenørselskapene i Nord Norge.

Rekrutterer
Selskapet deltar i flere spennende anbud både i offentlig og privat sektor og forventer derfor ytterligere vekst. - Fusjonen gir selskapet en størrelse som muliggjør rendyrking av funksjoner, noe som bør resultere i svært attraktive arbeidsplasser i en region preget av optimisme og vekst, skriver selskapet i en pressemelding.

BOLT Construction initierer nå en rekrutteringsprosess hvor siktemålet er å ansette fagfolk innenfor flere disipliner samt utvide staben av erfarne prosjektledere.

Selskapet håper å trekke til seg utenbys kandidater såvel som utflyttede Helgelendinger som kan tenke seg å flytte tilbake til regionen.

Attraktiv region
- Det skjer mye spennende innenfor olje- og gass sektoren på Helgeland nå, noe som skaper ringvirkninger for hele regionen. BOLT har ambisjon om å bli en ledende aktør som ønsker å ta del i den fremtidige utviklingen på Helgeland. I tillegg til å konkurrere om oppdrag for eksterne kunder vil selskapet også utføre prosjekter i egen regi, skriver Bolt.

For å håndtere forventet vekst bygges det nå nytt administrasjonsbygg på Mo som vil stå ferdig før utløpet av året samt at det også planlegges utvidelse i Sandnessjøen. Bolt Construction har også nylig kjøpt samtlige utestående aksjer i Nesna Entreprenør, som vil bli videreført som et selvstendig datterselskap.