Naboen etablerer seg på Østlandet

Mandag 20.august etablerer det stavangerbaserte selskapet Naboen Utleie seg i utkanten av Oslo.

Naboen Varme og Tørketeknikk AS, som blir selskapets navn, vil konsentrere sin virksomhet rundt varme og avfukting av bygg. De vil tilby løsninger med alle vanlige energikilder og ta posisjon som underentreprenør med prosjekteringsansvar (NS 3406).

- Vårt mål er å bli størst i Norge på byggvarme og avfukting, sier daglig leder Yngvar Dalen, som har med seg Glenn Øyvind Teig i oppstarten. Begge har tidligere vært ansatt i Ramirent AS.

- Vi legger stor vekt på kompetanse og har massevis av erfaring. Utstyret vårt skal være det beste som kan framskaffes, både med tanke på sikkerhet og miljø. Kundene skal kjenne at de har med Naboen å gjøre, sier Dalen.

Naboen Utleie AS ble etablert i 1996 på Forus i Stavanger og leier ut maskiner, utstyr og annet verktøy til store og små bedrifter – samt folk flest. Deres visjon er å være Norges beste nabo til enhver tid. De er kjent for sitt store engasjement på kulturbygging, både internt og eksternt.

Våren 2012 mottok Daglig leder Nina Aasland i Naboen Utleie AS Norsk Utleieforenings Hederspris - Utleieprisen 2012. Like før sommeren vant de også den prestisjetunge europeiske prisen The Rental Company Of The Year.