Nye oppdrag for K. Nordang

Peabs datterselskap K. Nordang har nylig inngått tre nye kontrakter til en samlet verdi av 47 millioner kroner.

Oppdragene består av leiligheter i Langevåg utenfor Ålesund, ny elektrosentral på Ålesund Lufthavn Vigra, samt grunnarbeider på leiligheter i Ulsteinvik.

Leiligheter i Langevåg
K. Nordang har inngått kontrakt med Kirkesundet Eiendom AS for utførelse av betong og stålarbeider i hovedentreprise.

Prosjektet omfatter en fem etasjer høy boligblokk i Langevåg sentrum rett utenfor Ålesund, og skal utføres med stedstøpte etterspente dekker, stedstøpte innervegger og stålsøyler i yttervegger. Byggetid er fra september 2012 og leilighetene skal være ferdige i mai 2013.

Elektrosentral Vigra
K. Nordang har også inngått avtale med Avinor AS om utførelse av ny elektrosentral på Ålesund Lufthavn Vigra.

Kontraktene er en byggherrestyrt entreprise. Arbeidene starter nå og skal pågå til mars 2013. Prosjektet er en av fem entrepriser som omhandler oppgradering av sikkerhetsområde og lysanlegg ved Ålesund Lufthavn.

Leiligheter i Ulsteinvik
Videre har K. Nordang inngått kontrakt med Ulsmo Eiendom AS om utførelse av grunn, betong og prefab på et leilighetsprosjekt i Ulsteinvik.

Kontrakten er en hovedentreprise og byggetid er fra august 2012 til mars 2013. Resten av prosjektet skal utføres med moduler.

- Vi er fornøyde med å ha fått nok et prosjekt for Ulsmo Eiendom, som vi har bygget for i mange år. Samtidig ser vi frem til et godt samarbeid med Kirkesundet Eiendom og Avinor, som har gitt oss oppdrag for første gang, sier regionsdirektør Kjetil Nordang i Peab bygg nordvest.