ProffPartner signerer med BackeGruppen

BackeGruppen samler innkjøp av verktøy og festemateriell for sine tolv entreprenørselskaper. Verdien på kontrakten overstiger flere titalls millioner kroner hvert år.

BackeGruppen har gjennomført en omfattende prosess for å finne nye konsern-samarbeidspartnere innen verktøy og festemateriell. Tidligere har BackeGruppen benyttet seg av mange forskjellige leverandører av verktøy og festemateriell til sine 12 entreprenørselskaper. En ny innkjøpsordning skulle forenkle innkjøpsprosessene, sikre leveranser av høy kvalitet og god rådgivning. ProffPartner trakk et langt strå med en avtale som strekker seg over to år. BackeGruppens innkjøpsbehov innen aktuelle segmenter overstiger 20 millioner kroner hvert år.

- ProffPartner ble valgt fordi vi ønsket samarbeid med fokus på totalkostnad og effektive leveranser. Jeg er veldig fornøyd med at vi kunne stå sterkt sammen som konsern og enes om leverandører, sier innkjøpsdirektør Mårten Skällenäs i Backe Entreprenør Holding AS.

- ProffPartner kom på banen med gode produkter og profesjonelle rådgivere. De leverer kvalitetsproduktene og tjenestene vi søker, sier Skällenäs.

- Vi står foran en meget spennende og utfordrende oppgave. Nå er det opp til oss å bevise at vi er det riktige valget. Slike leveranser stiller store krav og vi skal gjøre vårt ytterste for å bekrefte at BackeGruppen tok det rette valget, sier markedssjef Chris Kirkemo hos ProffPartner.

I forkant og under prosessen ble det gjort nøyaktige evalueringer av forskjellige leverandører og deres produkter. Det ble blant annet utført brukertester på forskjellige produkter sammen med bedriftshelsetjenesten.

- For oss er det svært viktig at våre ansatte er trygge og fornøyde. Våre håndverkere var derfor med i vurderingsprosessen. Avtalen med ProffPartner gjør at vi kan tilby våre håndverkere selvvalgt utstyr. Det er også viktig at riktige produkter og tjenester blir levert til riktig tid, sier Skällenäs.

- Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive så langt. Vi er i implementeringsfasen og rutiner må jobbes inn. Samtidig krever vi at ProffPartner er kjapt oppe og står. Vi leverer høy kvalitet og trenger samarbeidspartnere som gjør det samme. ProffPartner skal være med og bidra til økt kvalitet og produktivitet på våre byggeplasser, avslutter Skällenäs.