MAXBO Nittedal endelig i nytt bygg

Torsdag 15. mars kl 10 åpner MAXBO Nittedal i nytt anlegg på Bjertnestangen. Et drøyt år etter byggestart er varehuset klare til å ta imot private og profesjonelle kunder.

Etter mange år i lokalene på Rotnes er det en stolt gjeng som åpner dørene i et nytt anlegg.

 – Vi er svært fornøyde og stolte over å invitere kundene våre til et moderne byggevarehus, sier administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel.

Det nye varehuset på Bjertnestangen skal være med å styrke MAXBOs posisjon i Stor-Oslo-området.

– Varehuset har direkte avkjøring fra RV4 og har uten tvil en flott beliggenhet. Nittedal med områdene rundt er et vekstområde med stor utbygging og høy aktivitet. Vi gleder oss til å ta i mot våre kunder, fortsetter Tom Borthen.

MAXBO Nittedal har 20 ansatte med lang bransjeerfaring og stor faglig tyngde som det siste året har bidratt stort med ferdiggjøringen av det nye varehuset samt selve flytteprosessen.

– Dette prosjektet har gitt oss mulighet til å videreutvikle vårt MAXBO-konsept og tilføre nye spennende elementer, sier Tom Borthen.

Varehuset er på 4 400 kvm.

Markering og markedsføring av det nye varehuset er i gang.

– Onsdag 14. mars inviterte vi samarbeidspartnere og proffkunder til lunsj og visning av anlegget, mens den offisielle åpningen er lagt til torsdag 15. mars, sier varehussjef Eddy Grua.

- Åpningskampanjen bestående av kundeavis og avisannonser er i gang. Vi har stor tro på at kundene vil ta godt i mort åpningskampanjen, fortsetter Eddy Grua, som kan legge til at MAXBO Nittedal skal være en offensiv aktør i markedet med stor fokus på både private og profesjonelle kunder.

MAXBO Nittedal har gjennom en årrekke hatt en sterk lokal posisjon, og har siden 1975 hatt tilhold i anlegget på Rotnes.

 - Når mulighetene åpnet seg for å flytte til Bjertnestangen, til et moderne, fremtidsrettede og kundevennlig anlegg, er vi trygge på at MAXBO Nittedal i enda større grad enn tidligere vil være et attraktivt handlested, som vil gi kunden en rasjonell og inspirerende handleopplevelse, avslutter Tom Borthen.