Næringslivsringen arrangerer utvidet styreseminar

Næringslivsringen inviterer til utvidet styreseminar 6. og 7. mars på Værnes. Kunnskap og rekruttering settes på dagsorden.

Kunnskap og rekruttering blir hovedtemaer på seminaret der medlemsbedriftene i Næringslivsringen kan stille med to representanter per bedrift.

Alle innledere er ikke på plass enda, men det klart at Steinar Nordal (professor NTNU og Morten Christensen (Maja Teknobygg) innleder på tema om kunnskap som tar utgangspunkt i Rapport nr 2 – 2011 fra BI: En kunnskapsbasert bygg-, anlegg- og eiendomsnæring og Utkast nr. 2 fra NTNUs strategiske fagplanarbeid for Funksjonell og berekraftig infrastruktur og bygd miljø, LENKE.

Rekruttering har vært Næringslivsringens viktige oppgave siden starten i 1999. Og det ser ikke ut til at det er grunn til å gjøre noen endring på det, skriver Næringslivsringen i invitasjonen.

Men valgmulighetene øker og motivasjonen for ungdoms valg endres. Spørsmålet er: hva gjør NTNU og hva gjør næringen for å tiltrekke seg nok gode søkere. Og er det grunn til å tenke sammen for å lykkes?

Det utvidede styreseminaret arrangeres på Radisson BLU Airport Hotel Værnes.