Natre Vinduer sponser kombinertlandslaget

Fra før er byggenæringen sterkt inne på sponsorsiden i kombinertlandslaget gjennom Glava og Norgeshus. Nå går også Natre Vinduer AS inn som sponsor for kombinertlandslaget.

Dermed er laget fulltegnet på eksponerte merker ut sesongen.

I takt med gode prestasjoner i hoppbakken og i langrennsløypa har også sponsorene fått øynene opp for verdens beste kombinertlandslag.

Natre Vinduer AS består av fire vindusfabrikker fra Gjøvik i sør til Meråker i nord. Firmaet har seks salgskontorer som dekker hele landet.

Administrerende direktør Trond Fidje ser frem mot samarbeidet med det norske kombinertlandslaget. Natre Vinduer får både merke på hoppdress, langrennsdress og øvrig landslagstøy.

- Disse gutta er et godt eksempel på at hardt arbeid over lang tid gir resultater. I år har vi sett at hele laget kjemper i toppen, og det er nettopp slik vi ønsker å utvikle vår kultur. Samtidig ønsker vi i Natre Vinduer å være den beste samarbeidspartneren for våre kunder og i den sammenheng bli identifisert med et vinnerlag, slik kombinertgutta er, sier Fidje.

Den administrerende dirketøren mener at ansatte og kunder kan dra nytte av kombinertguttas kompetanse.

- Utøverne sitter på stor kunnskap om hvordan man skal jobbe over tid for å oppnå toppresultater, og dette er noe vi kommer til å bruke aktivt for å utvikle oss som bedrift. Vi har allerede lagt opp en plan for hvordan vi kan utnytte den kunnskapen de besitter, sier Fidje.

Sportssjef for kombinert, Sverre Rotevatn, gleder seg også over den nye avtalen med Natre Vinduer.

- Vi har merket økt interesse rundt kombinertlandslaget siden starten av sesongen, og vi er begeistret over avtalen vi har fått med Natre Vinduer. Denne kontrakten retter seg inn mot elitelandslaget, og sikrer med det full satsing for våre beste løpere. Dette betyr enormt mye, forteller Rotevatn.