Økonomistyring fra byggeplassen

3 januar inngikk BoligPartner en avtale med EDB ErgoGroup om levering av EPS-systemet Microsoft Dynamics AX.

– Dette gir oss en unik mulighet til å forbedre økonomisk kontroll av eget firma, samtidig om vi sikrer arbeidsplasser i Innlandet, sier administrerende direktør i BoligPartner, Gunnar August Wedvik.

Microsoft Dynamics AX skal leveres av EDB ErgoGroup i Brumunddal til alle BoligPartners 60 lokasjoner rundt om i Norge. Avtalens størrelse initierer på 4 millioner kroner.

– Hovedmålsettingen med å ta i bruk et nytt ERP-system i BoligPartner er å utvikle et nytt verktøy for styring av prosjekter og av salgskontorene ute; distriktskontorer og forhandlere. Dette vil gi aktørene ute en unik mulighet til å forbedre økonomisk kontroll av eget firma på hvert enkelt prosjekt, sier Wedvik.

Systemet skal brukes på håndholdte enheter som iPad og iPhone, og skal sikre effektiv og god kontroll på alle BoligPartners husprosjekter fra byggeplassen.

– Systemet skal også sikre rask og god rapportering på prosjektene. Slik sett er dette et hovedelement i konseptet vårt, som vi tilbyr våre 50 forhandlere, gjennom ØkonomiPartner og ut til både Norhus-og BoligPartner-forhandlere, forklarer Wedvik.

EDB Ergo Groups regiondirektør i Innlandet Karl Olav Nordengen er meget fornøyd med å ha landet avtalen med BoligPartner.

–Avtalen er meget viktig for EDB ErgoGroup, og det er artig at to lokale selskaper har blitt enige om denne avtalen. BoligPartner har også vært en viktig kunde for EDBErgoGroup i godt over 10 år, og vi syns det er veldig hyggelig at vi igjen blir vist tilliten ved å bli tildelt en kontrakt på leveranse av det som er selve hjertet i IT-systemene til BoligPartner, sier Nordengen.