Buksene curling-gutta glemte

Messelivet handler om å skaffe seg oppmerksomhet. For Solskjermingsgruppen har fem par klovnebukser vært en ”ice-breaker” i kundekontakten.

Kommentarene hagler rundt messestanden til Solskjermingsgruppen på Bygg Reis Deg.

 - Jeg var i utgangspunktet skeptisk, men det første vakten sa til meg da jeg møtte opp på messen var: Stilige bukser, ler Morten Henriksen.

 - Det handler om å ha en god samtaleinngang, og buksene har fungert veldig bra for oss. Selvsagt får de fleste assosiasjoner til curlinggutta sine bukser, men de hadde litt mer farger og var hakket mer klovn, sier Jo Nilsson.

Solskjermingsgruppen presenterer både hev- og senkgjerder, løsninger for lys og varme og pergolamarkiser under messedagene.

 - Hev- og senkgjerder blir stadig mer populært. I restaurantnæringen har det vært vanlig lenge. Nå ser vi at privatmarkedet kommer etter for fullt, sier Jo Nilsson.

Hev- og senkgjerdinger benyttes på alt fra balkonger i boligblokker, terrasser og hytter, til private hager og i restaurantnæringen. Gjerdene gir ly for vær vind, samtidig som de kan dekke for innsyn dersom det er ønskelig.