Enorm interesse for å vinne hytte

37 000 har til nå meldt seg på i kampen om å vinne en gratis hytte fra Mestergruppen. Den heldige vinneren blir trukket ut lørdag kl 14 på Bygg Reis Deg på Lillestrøm.

Det er ennå ikke for sent å delta. Helt frem til lørdag er det mulig å delta i konkurransen om å vinne en gratis drømmehytte fra Stjernehytten.

– Dette er over all forventning, sier markedssjef Monica Blom Thorsen i Mesterhus.

I forkant av Bygg Reis Deg har nemlig Mesterhus, Byggeriet og Systemhus kjørt en nettkampanje hvor premien er hyttemodellen Fjellhytta +50 fra Stjernehytten til en verdi av 540 000 kroner.

Blom Thorsen forteller at responsen har vært enorm, og at netttrafikken har økt fra ca 30 000 unike brukere pr måned til rundt 70 000 i kampanjeperioden.

Facebook-respons
- 85 prosent av deltakerne er kommet via Facebook. I starten annonserte vi konkurransen på vanlig måte, men etter hvert ble ikke det nødvendig. Ryktet spredte seg på sosiale medier, sier hun.

Blom Thorsen forteller at de hadde et håp om 10-15 000 deltakere, og at resultatet derfor overgår alle forventninger. Dette har også gitt andre hyggelige effekter for konsernet.

- Vi har sendt ut ekstra mange hyttekataloger som følge av den store responsen på konkurransen, forteller markedssjef Tormod Rafoss i Stjernehytten.

Konkurransen er et ledd i Mestergruppens hyttesatsning, hvor også nettstedet www.fjordogfjellhytter.no er sentralt.