Nå er messen i gang

Aldri tidligere har så mange utstillerne fylt hallene på Norges Varemesse på Lillestrøm, og nå er dørene åpnet for publikum.

– Vi gleder oss nå virkelig til å komme i gang – det blir en spennende uke, sier adm. direktør Halvard Gavelstad og salgssjef Tone Bonnerud i Bygg Reis Deg.

Årets utgave av Bygg Reis Deg blir den største noensinne. Totalt kan de nå skilte med 470 utstillere fordelt på 16 000 kvadratmeter (netto). Rundt av 100 utstillerne kommer fra utlandet.

– Dette underbygger det faktum at Norge er et land hvor ting går bra, og hvor det er stor etterspørsel etter byggervarer, legger Gavelstad til.

I år vil det bli enda mer trøkk på proffene på messen. Gavlstad forventer at 80 prosent av de besøkende vil være proffer. Det er en bevisst satsing fra messeangene å dreie fokuset over på proffsiden. Som et ledd i dette er det også opprettet en egen anleggssatsing på messen, hvor Statens vegvesen står sentralt. Det betyr at det i år også er flere entreprenørvirksomheter sterkt til stede på messen.

Onsdag kveld er det klart for åpningsfest for Bygg Reis Deg i Oslo Spektrum. Her får utstillerne anledning til å møtes. De kan også ta med seg gode samarbeidspartnere på denne samlingen i Oslos storstue.

– Her vil det bli god mat, drikke og underholdning. Totalt deltar 1700 personer på denne festen, og vi forventer høy stemning i salen. I løpet av kvelden vil det også bli prisutdelinger, sier Bonnerud

Gavelstad og Bonnerud forventer rundt 50 000 besøkende på årets Bygg Reis Deg.