Lindab med ny webside

Lindab har lansert sin nye webside som er spesielt utviklet for å hjelpe blikkenslagere, entreprenører og andre innen bygningsbransjen i sitt profesjonelle virke.

Det nye nettstedet skal bruke intuitive funksjoner for raskt å kunne presentere viktig informasjon til de besøkende.

- Mange profesjonelle bruker vårt nettsted på daglig basis. De trenger å være i stand til raskt å få tilgang til 3D-tegninger, monteringsanvisninger og programvareverktøy, fordi de sjelden har tid til overs. Jeg tror denne nettsiden vil være til stor hjelp for dem, sier Lindabkonsernets markedskommunikasjonssjef Mikael Carlsson.

Andre målgrupper er arkitekter, som kan finne inspirasjon i et stort arkiv av referanseprosjekter, og huseiere som for første gang får sin egen plass på Lindabs webside.

- Vi har gitt huseierne sin egen seksjon på nettstedet. Ideen er å gjøre det enda mer inspirerende og å vise frem vår fulle portefølje av produkter innen taksystemer, garasjeporter og stenderverk. Vi har også designet navigasjonsverktøy som vil hjelpe dem med å finne riktige produkter raskt, og guider som vil hjelpe dem å bygge lett, sier Carlsson.

- Vi er spesielt fornøyd med at vi nå har fått samlet hele vårt produktspekter gjennom en felles inngang til det profesjonelle markedet, sier Lindabs markedskoordinatorer Elisabeth Carlson Sørensen og Trine Larsen som har fylt den nye nettsiden med innhold.

- Dette gjør at våre kunder som handler både ventilasjonsprodukter og byggkomponentprodukter mye enklere vil finne ønsket informasjon. Ikke minst er vi stolte over å kunne presentere vårt brede spekter av halløsninger.

Lindabs nye nettsider har blitt utviklet i nært samarbeid med det prisbelønte svenske webdesignbyrået Doberman.