To nye direktører i Norconsult

Norconsult AS har nylig fått to nye divisjonsdirektører, Janicke P. Garmann og Tom Baade-Mathiesen.

Begge er rekruttert internt, Garmann kommer fra en rolle som seksjonsleder for miljø og Baade-Mathiesen som seksjonsleder for VA-ledningsanlegg.

Janicke P. Garmann er utdannet sivilingeniør fra University of Newcastle upon Tyne, og har til sammen over 15 års allsidig erfaring fra miljørelatert arbeid og ledelse. Hun har vært ansatt i Norconsult i snart 7 år, og i tillegg til oppgaver som seksjonsleder har hun arbeidet med miljøoppfølging, helse- og miljøskadelige stoffer i bygninger, avfall, forurenset grunn og generelle miljøspørsmål. Hun sitter i styret i RIF (Rådgivende ingeniørers forening) og Lindum AS, og har sittet 4 år i styret i Norconsult.

Tidligere har hun arbeidet med miljømerking, blant annet som fungerende direktør for Stiftelsen miljømerking i Norge i ca 3 år, med fullstendig ansvar for Stiftelsens drift. Hun har også 4 års erfaring fra miljøseksjonen hos Hjellnes Cowi.

Tom Baade-Mathiesen er en nestor i Norges vann- og avløpsmiljø. Han vant nylig prisen som Årets RIF (Rådgivende Ingeniørers Forening) ildsjel bl.a. for sin innsats for å lage RIFs oppsiktsvekkende analyse av det offentlige Norge gjennom dokumentet "State of the Nation". I tillegg sitter Tom i RIFs ekspertpanel innen vann og avløp og er en mye brukt foredragsholder, i tillegg til at han har flere utgitte publikasjoner og artikler innen fagfeltet.

Før Norconsult jobbet Baade-Mathiesen i rådgivingsselskapet Elliot Strømme fra 1985, inntil dette ble innlemmet som del av Berdal Strømme i 1989 og deretter Norconsult AS. Han har også fartstid fra Oslo vann- og avløpsverk.