Ny direktør i Nessco

Nessco AS, Norges ledende leverandør av kompressorer, vakuumutstyr og tilhørende service har fått ny administrerende direktør, Lars Erik Holmen.

Lars Erik Holmen tok over som administrerende direktør i Nessco fra 1. januar 2011.

Han har vært ansatt i Nessco Gruppen i 3 år som økonomidirektør. I tillegg til sin rolle som administrerende direktør i Nessco vil Lars Erik Holmen fortsatt ha øverste ansvar for økonomifunksjonen i Nessco Gruppen.

Tidligere administrerende direktør og en av gründerne av selskapet, Odd-Ståle Ness, vil gå over i rollen som konsernsjef i Nessco Holding, eierselskapet til Tamrotor Marine Compressors AS, Nessco AS og Nessco Eiendom AS (Nessco Gruppen). I sin nye rolle vil Odd-Ståle Ness fokusere på forretningsutvikling for konsernet.

Ny selger i Rogaland/Hordaland
Torbjørn Vindenes er ansatt som ny selger for Nessco i Rogaland og Hordaland. Han startet 1. januar. Han kommer til Nessco fra fra Sotra Marine Produkter hvor han har jobbet med salg mot verft og offshore-prosjekter.

Ny selger i Agder/Telemark/Buskerud
1. februar starter Rune Kabbe Kristoffersen som selger for Nessco i Agder, Telemark og Buskerud. Rune Kabbe Kristoffersen kommer til Nessco fra GS-Hydro hvor han har jobbet med salg.