Løvenskiold største på lukket fagmesse

Denne helgen innbyr Løvenskiold Handel til bransjens største lukkede fagmesse med 8000 kvadratmeter utstillingsareal.

Messe er for egne kjeder, samarbeidende kjeder og kunder og avholdes på Norges Varemesse på Lillestrøm.

– I løpet av tre effektive dager vil vi daglig håndtere mellom 800 og 900 personer. Med totalt nærmere 2500 deltakende personer er vi stolte av å gjennomføre bransjens største lukkede fagmesse, sier markedsdirektør Tina Karp i Løvenskiold Handel

Fredag 7. januar er viet proffkundene som deltar på sitt årlige Fagtreff. Det er påmeldt over 500 Maxbo-proffkunder som vil få faglig input fra 40 av selskapets proffrelaterte leverandører. Kundene er inndelt i grupper og blir ”styrt” rundt hos leverandørene med tidsstyring. Totalt vil det i løpet av denne messedagen være nesten 850 kunder, medarbeidere og leverandørrepresentanter i aktivitet. Etter det faglige arrangeres det festmiddag for kunder og leverandører.

Lørdag 8. og søndag 9. januar er det forhandlere som skal møte leverandørene og få presentert produktnytt, sesongnyheter, kampanjer m.m. Disse dagene er 120 leverandører som stiller med over 450 leverandørrepresentanter, til stede for å presentere seg og sine produkter.

Varehus og butikker tilknyttet Maxbo, Maxbo Stormarked, Maxbo Proff og Malia samt frittstående kunder av Løvenskiold Handel, deltar i arrangementet. Totalt er over 500 aktive og engasjerte ledere og medarbeidere fra butikker og varehus til stede disse to messedagene.

– Løvenskioldmessen er først og fremst en innkjøpsmesse med fokus på leverandører, produkter og salg. Overordnet for dette ligger det en klar målsetting fra oss om å samarbeide med bransjens beste leverandører. Selskapets kjedekonsepter har uttalte mål om å skape enkle og gode handleopplevelser for våre kunder hvor mersalg og økt produktkompetanse for selgere og kunder er spesielt viktige områder. ”Komplette kjøp!” er det overbyggende temaet for messen, forteller Tina Karp.

I tillegg til selve messearrangementet gjennomføres det et eget kjedetreff for ledere og medarbeidere i Malia-kjeden. Dette gjennomføres på Olavsgaard Hotell på fredag. Lørdag ettermiddag etter messens slutt er det også lagt til rette for en samling med alle deltakende leverandører.