Mange nye hull

For tiden pågår det en rekke store vei- og tunnelprosjekter i Midt-Norge. Ikke minst skjer det mye i og rundt Trondheim. Det å drive store anleggsarbeider midt i en by byr selvsagt på utfordringer – og for trafikantene kan det også til tider være mange ulemper. Men likevel synes vi at entreprenørene gjør alt som er mulig for at trafikken skal gli smidig og sikkert. Når prosjektene er ferdige, vil de nye vei- og banesystem gjøre at alt blir så meget bedre.

 

Det legges i dag betydelig vekt på miljø og sikkerhet når nye samferdselsprosjekter skal gjennomføres. Vi er spesielt begeistret for alle steinmurene og de flotte beplantningene som anlegges på de nye prosjektene. Men det hjelper lite å ha flotte anlegg dersom de ikke vedlikeholdes. Når man kjører på innfartsveien til Trondheim nordfra, er det ikke noe vakkert syn langs veikantene. Det synes ikke å ha vært noen kantslått det siste året.

Vi får håpe at de rette myndighetene retter opp i dette. Selv om det er mye veiarbeid i området burde man kunne holde styre på slike bagateller.