Slutt på lekke takrenner i Bergen

Fløysand Tak AS er et taktekkingsfirma i Os, utenfor Bergen, som nå har gått fullt og helt inn for Kaizers skjøtefrie takrennesystemer.

Årsaken er rask montering og færre deler som ligger og flyter. Produksjonsutstyr på byggplassen, og renner som valses ut der og da. Montering er enkel, og kunden fornøyd med en ”skreddersydd” løvfri og visuelt flott takrenne.

- Vi jobber med taktekking av alle typer tak, membraner, våtromsmembraner og radontetting, og begynte med Kaizer fordi vi så at takrennene deres rett og slett har flere fordeler enn konkurrentene, både for oss som leverandører og ikke minst for kundene, forteller Gudmund Fløysand, daglig leder i Fløysand Tak AS, et selskap som har ”Kvalitet over alt” som sitt motto.

Fornøyd bruker
Han forteller videre at kundene sier seg veldig fornøyde med Fløysand fordi de møter en totalleverandør av tette tak og beslagløsninger. Entreprenøren har dermed bare en leverandør å forholde seg til, hvilket inkluderer de helt spesielle takrennene fra Kaizer som blir montert av Fløysand Blikk AS.

- Byggene vi har montert på så langt har skapt en ringeffekt. Folk synes å bli mer og mer oppmerksomme og interesserte i Kaizer takrennene. Nå vil ”alle” ha Kaizer, fortsetter Fløysand og viser til noen enkle begrunnelser han har fått. De er fine, de er annerledes, og de har god kvalitet.

- Det er nok av takrenner som lekker. Klart man velger alternativet om lekkasjer kan unngås, sier han.

Fløysand Tak AS er en taktekkingsbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett. De arbeider etter eget kvalitetssikringssystem. Selskapet har pr. april 2010 23 ansatte som innehar mange års erfaring fra taktekking. Av disse er det 17 som har fagbrev som taktekker, to tømrere, og to blikkenslagere. Suksessen gjør at de nå søker konstant etter blant annet taktekkere med de ønskede kvalifikasjoner.

For egen del avslutter Gudmund Fløysand med å uttrykke sin store glede over samarbeidet med Kaizers folk, som han anser som godt over gjennomsnittet dyktige. Noe han smiler og sier passer godt til et tilsvarende godt produkt.

Fornøyd arkitekt
Den danske arkitekten Klaus Bo Christensen hos Bo Arkitekter AS hadde tenkt på andre løsninger da han kom over Kaizer. Det ble etter hans eget utsagn et enkelt valg, det sørget kvaliteten for.

- Opprinnelig hadde vi tenkt å benytte en mer tradisjonell takrenne til disse eneboligene vi var i gang med. Estetikken ble et viktig incitament for å benytte Kaizers nye takrenne, forteller Christensen. Han sier videre at rennen er elegant, med en presis profil. Dessuten finnes ikke rennekroker eller andre synlige innfestninger. Noe som passet særlig godt til de funkisinspirerte boligene som Christensen jobbet med. Her er detaljene viktige for det samlede uttrykk. Christensen poengterer avslutningsvis at rennen leveres dessuten i hele lengder uten de vanligvis så problematiske skjøter.

Fornøyd leverandør
Daglig leder Trond Helge Kristiansen hos Kaizer AS sier at han setter stor pris på de gode tilbakemeldingene fra markedet. Han vet at Kaizer her har ett spesielt godt og interessant produkt for blikkenslagere, takfirmaer og andre.

- Har du for øvrig problemer med løv som tetter takrenner og nedløp? Spør Kristiansen. Kaizer Løvstopper hindrer at dette skjer. Løvstopperen er konstruert slik at den stopper løvet fra å komme