Foto Terje Løchen Foto Terje Løchen

AF bygger for Fornebu Utvikling

AF Gruppen er av Fornebu Utvikling (FBU) valgt som totalentreprenør for utbyggingen av det nye boligprosjektet Bølgen i Rolfsbukta på Fornebulandet. Bølgen har 38 leiligheter og ligger ytterst mot sjøkanten.

En entreprenøravtale vil også omfatte en mulig fortsettelse med de to nybyggene Alleen 1 og 2 på i alt 28 leiligheter. Avtalen har en samlet verdi på MNOK 130.

Bølgen hadde salgsstart 20. mai og det er pr dato solgt 15 leiligheter. Byggestart er forventet å skje høsten 2010. Totalt har Fornebu Utvikling hittil i mai solgt 44 boliger på Fornebu.

- AF Gruppen leverte det beste entreprisetilbudet i skarp konkurranse med to andre tilbydere. Vi ser fram til et godt samarbeid med en velrenommert boligentreprenør knyttet til videreutviklingen av Rolfsbukta. Markedet har utviklet seg positivt den siste tiden, og vi ser at interessen for å kjøpe bolig på Fornebu er stor, sier adm. direktør i FBU, Morten Grongstad.

- FBU har spennende planer for videreutvikling av Rolfsbukta på Fornebu. Leilighetene vi skal bygge vil ha en attraktiv beliggenhet mot sjøkanten. Prosjektet er viktig for vår byggvirksomhet og viser at vi har konkurransekraft. Vi ser frem til å samarbeide med FBU om Bølgen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.