Ny toppsjef i Clas Ohlson Norge

Geir Hoff er ny daglig leder i Clas Ohlson Norge. Han kommer fra stillingen som markedssjef i samme selskap.

Hoff overtok 1. april sjefsstolen etter Ola Aurtande, som har vært leder for Clas Ohlson i Norge siden han ble ansatt lille julaften 1991.

- Ola Aurtande har gjort en fantastisk jobb med å utvikle vår norske virksomhet fra et postordreselskap til en av Norges mest kjente butikkjeder med over 40 butikker. Ola Aurtande vil nå jobbe med forretningsutvikling og være på søken etter potensielle nye etableringer for Clas Ohlson i Norge, sier Peter Jelkeby, Vice President Sales and Communication i moderselskapet Clas Ohlson AB.

Geir Hoff har i rollen som markedssjef jobbet tett sammen med Ola i flere år og får nå muligheten til å ta Clas Ohlson til ytterligere høyder i Norge. – Vi kjenner Geir godt og kunne ikke tenke oss en bedre mann til jobben, han har levert gode resultater over tid og kjenner selskapet inn og ut, sier Jelkeby.

- Jeg trives svært godt i selskapet og vi står midt oppi en spennende modernisering av Clas Ohlson som jeg gleder meg til å ta videre, sier den nyvalgte lederen, Geir Hoff.

Clas Ohlson har store ekspansjonsplaner for årene fremover. Bare i 2010 åpnes fire nye butikker i Norge, nærmere bestemt på Kongsberg, Brynsenteret, Lambertseter og Lillehammer. - Både Ola og Geir vil naturlig nok ha sentrale roller i vår videre ekspansjon, de har begge en solid kompetanse og erfaring, tilføyer Jelkeby.

Butikkene Bergen Bystasjon, Solsiden i Trondheim og Strømmen Storsenter bygges om til nytt konsept. Konseptet skal gjøre det enklere for kundene å finne frem i det brede sortimentet i Clas Ohlsons butikker. Forandringen innebærer oppdatert design og modernisering av Clas Ohlsons nåværende butikkonsept. Øvrige butikker kommer fortløpende til å bygges om.

I disse dager kommer også Clas Ohlson ut med en ny vårkatalog som hjelper kundene ytterligere til å finne frem blant mer enn 12000 artikler, innen kategoriene fritid, multimedia, hjem, elektro og verktøy.