Utlover vaffelrøre i dusør for stjålet bil

En bil med en bolle full med vaffelrøre ble fredag formiddag stjålet i Porsgrunn. Eieren utlover ett års forbruk av vaffelrøre i dusør.

Det var klokken 11.37 at politiet ble varslet om at en rød Citroën Berlingo var blitt stjålet.

– Mens sjåføren var en snartur innom bensinstasjonen på Sundjordet i Porsgrunn, like ved Down Town, sto bilen igjen på utsiden med motoren i gang. I bilen var det blant annet en bolle full med vaffelrøre, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

En person forsvant med både kjøretøy og vaffelrøre.

Bilens eier Stine Aasland er fortvilet. Hun ber folk om hjelp til å finne bilen, og lover dusør.

– Jeg har ikke penger å gi bort, men vaffelrøre har jeg. Den som eventuelt kan bidra til at den kommer til rette får et årsabonnement, sier hun til Telemarksavisas nettutgave.

Aasland driver selskapet Telemarksrøra. Hun opplyser at bilen ble stjålet mens hun leverte varer på YX-stasjonen på Sundjordet. I bilen lå blant annet telefonen og PCen hennes.

– Det har kanskje kun en kroneverdi for andre, men for meg er disse uerstattelige. Som gründer jobber jeg ekstremt mye, og det ligger så utrolig mange timer i den PCen, sier Aasland.

Hun oppfordrer folk som har sett bilen med påskriften Telemarksrøra – Nystekt hjemmelaget vaffel, om å kontakte politiet.