Ber om pakke-rapporter

10. juni er siste frist for kommunene til å rapportere tilbake til kommunal- og regionaldepartementet  på bruken av midlene i tiltakspakken per 1. juni.

Statusrapporten skal beskrive type prosjekt, kostnadsanslag og hvor i prosessen tiltaket befinner seg, fra politisk behandling til iverksetting.

Rapporteringen begrenses til å omfatte prosjekter som ble vedtatt som en konsekvens av tiltakspakken og som finansieres gjennom vedlikeholdstilskuddet.

Prosjekter som finansieres gjennom frie inntekter eller som er knyttet til søknadsbaserte ordninger som rentekompensasjonsordningene, investeringstilskuddet til sykehjem og omsorgsboliger og til etablering, tilpasning av utleieboliger, prosjekttilskudd til digital fornying, Energifondets midler osv., holdes utenom.

KRD ber også om at det oppgis hvordan vedtatte prosjekter fordeler seg på henholdsvis barnehage, skole, pleie og omsorg, kirke og kultur, samferdsel og andre sektorer (sistnevnte oppgis som en samlepost og trenger ikke splittes ytterligere opp).

Les mer hos BNL