Nye tilvekster til NRA

To nye rørbedrifter har blitt med i Norsk Rørallianse. 

Nilsson AS, Bodø, og Nilsson Mo AS, Mo i Rana, går fra 01.01.09 inn som samarbeidspartnere og medeiere i Norsk Rørallianse AS - NRA.

Nilsson er en av Nord-Norges største rørentreprenørselskap med hovedbase i Bodø. Rørleggervirksomheten Nilsson Eftf ble startet i 1926 av Alfred Nilsson. Da grossist- og rørleggerdelen i selskapet ble skilt og solgt i 2001, overtok Elektro AS rørleggervirksomhetene i Bodø og Mo i Rana, og førte disse videre i navnet Nilsson.

I tillegg tilsluttes også Storesund Rør AS, Karmsund, til samarbeidet i NRA fra 01.01.09.

Storesund Rør, som er et datterselskap i Sig. Halvorsen-gruppen, har inntil kommende årsskifte vært deltakere i Comfort-kjeden, mens øvrige selskap i Halvorsen-gruppen har vært deltakere i NRA.

Storesund Rør har ca. 20 ansatte og antas i 2008 å omsette for ca. 35 m.kr, mens Sig. Halvorsen-gruppen samlet forventes å få en omsetning på nesten 400 m.kr.

NRAs deltakere driver fra 01.01.09 virksomhet på 30 forretningssteder i Norge, og forventer i 2009 en samlet deltakeromsetning på over 1,5 milliarder kr.

Norsk Rørallianse as - NRA - ble etablert sommeren 2002. I NRA samarbeider større, regionale norske rørentreprenører for å styrke sin framtidige konkurranseevne og utvikling, og derved kunne videreutvikle sine selskap som betydelige regionale aktører under fortsatt lokalt eierskap.