Rørleggere grillet i nettbruk

Øsende regn kombinert med grillkveld høres i utgangspunktet ut som en dårlig kombinasjon. Rørkjøp benyttet derfor anledningen til å drille de 60 oppmøtte i bruk av den splitter nye webportalen mens grillen ble varm.

Det møtte hele 60 rørkjøpere samt representanter fra grossistene Heidenreich og Ahlsell til noe som utviklet seg til både et godt faglig og sosialt treff i Leangbukta forleden.

Da mørke skyer tårnet opp i horisonten torsdag 19. juni kastet arrangørene seg over telefonen og bestilte partytelt.

Kjedeleder Frank Olsen hadde allerede planlagt å benytte anledningen til å trekke samtlige besøkende i puljer inn på møterommet for å informere om Rørkjøps nye internettportal.

Det klarte han også, men tidsrammen på samtlige presentasjoner gikk av hengslene på grunn av mange spørsmål om de nye funksjonene, hvor så vel grossist, leverandør som rørkjøper har direkte adgang.

Fordyrende mellomledd og mye ekstraarbeid er kuttet bort. Representanter fra samtlige parter nikket bifallende til dette.

Frank Olsen, som arbeider for mer åpenhet i bransjen, sa under en av presentasjonene at "...dette kanskje et lite bidrag fra vår side, vi kan og vil gjøre mer og ser frem til den dagen alle legger flere kort på bordet".

Selv om Rørkjøp var fornøyd med responsen og deltagelsen på grillkvelden, observerte vi det aller bredeste smilet på en av gjestene. Det ble loddet ut premier gitt av leverandører, blant annet et boblekar fra Gustavsberg.

Det nevnte pene smilet tilhørte Bente Stensrud fra Lier. Mannen driver Bra Rør, hun arbeider selv med funksjonshemmede og har behov for å hvile ut etter givende men slitsomme dager på arbeid.

Og hva kan da være bedre enn la å kroppen masseres i varmt vann mens det bobler og bruser?