Nytt traineekull i Mesta

Mestas fjerde traineekull er nå ansatt. Kandidatene starter opp det toårige traineeprogrammet 1. september.

To kvinner og tre menn kom gjennom nåløyet og får et toårig opplæringsløp bestående av utfordrende arbeidsoppgaver, teori og samlinger. I tillegg får hver trainee en mentor som vil følge kandidaten gjennom hele traineeperioden.
Årets traineekandidater er det fjerde traineekullet Mesta tar inn.

Hovedmålsettingen for traineeprogrammet er å sikre tilgangen på fagressurser og kontinuitet i rekrutteringen av solid fagkompetanse i selskapet.

De aller fleste av tidligere kandidater jobber nå i forskjellige stillinger i selskapet og det er et stort behov for ledere og fagspesialister i tiden fremover.

- Vi har fått et traineekull fra tre forskjellige studiesteder og de fem kandidatene har en spennende bakgrunn. Jeg er sikker på at alle fem har mye å bidra med i de kommende årene, sier organisasjonssjef Stig Ingar Evje.

Morten Enger er en av de fem traineekandidatene som i september begynner i Mesta. Han er til sommeren ferdig på NTNU og ser frem til å starte traineeprogrammet.

- Traineeprogrammet ser bra ut og det virker som om det er god oppfølging hele veien. Virker som om vi får ansvarsfulle oppgaver fra første stund. Tror dette blir veldig bra, sier Enger.

Årets traineekull:
Simen Landfald, 26 år, fra UMB
Kristine Finstad, 26 år, fra UMB
Morten Enger, 25 år, fra NTNU
Ingvild Syvertsen, 24 år, fra NTNU
Christian Lillemork, 24 år, fra UiA