Kjøper entreprenør

Ø. M. Fjeld AS tar kontrollen i Mjøs-entreprenør.

Kongsvinger-selskapet Ø. M. Fjeld AS kjøper 80 prosent av Bekklund Bygg AS.

Ø. M. Fjeld AS er en sentral aktør innen entreprenørvirksomhet på indre Østland og deler av Akershus. Bedriften har sitt hovedkontor på Kongsvinger og omsatte i 2007 for ca. 750 mill. I denne sammenheng er samarbeidet og investeringen i Bekkelund Bygg AS en naturlig utvikling hva angår å styrke vårt mangeårige entreprenørarbeid på innlandet, skriver begge selskap i en felles pressemelding.

Bekkelund Bygg AS har drevet sin entreprenørvirksomhet i hele 20 år. Bekkelund Bygg AS hadde ett sterkt ønske om å forankre sin bedrift inn i en større entreprenørkonstellasjon for å skape en sterkere og mer interessant utvikling for både kunder og egne ansatte. Bekkelund Bygg AS har en stabil og solid yrkesgruppe som i de siste årene har vokst til en omsetning på ca. 90 mill.

Bekkelund Bygg AS vil fortsette som en selvstendig entreprenørforretning med administrasjon og kontor i Mjøsregionen. Samtidig vil de tidligere eiere av bedriften fortsatt være aktive eiere med 20 % eierskap i selskapet. Resterende eierandel er kjøpt av Ø. M. Fjeld AS hvorav ytterligere eierandeler skal selges ut til nye sentrale ledere i virksomheten.

Bekkelund Bygg AS vil være en datter under Ø.M. Fjeld AS og skal utvikles med de gode byggherrerelasjoner og bestående krefter i bedriften - til å bli en solid samarbeidspartner opp mot de mange byggherreaktører i Mjøsregionen.