Gratulerer Moe Gustavsen

Vi gratulerer Terje Moe Gustavsen som ny vegdirektør. I utgangspunktet hadde vi ønsket at vi kunne få vår første kvinnelige vegdirektør. Slik gikk det ikke denne gang. Men når man først skulle velge en mann, tror vi valget av Moe Gustavsen blir bra.

 

Terje Moe Gustavsen har bred erfaring, og vi tror også at han kan skaffe den fornyelsen som er viktig i Vegdirektoratet. Mye har skjedd internt i Vegdirektoratet de siste årene. Man er vel vant med kjeft, og ikke alt har vært like velbegrunnet. Likevel har det vært en del knusende rapporter om det interne liv - og om dårlige holdninger. Håpet er at man har lagt dette bak seg, og at det er vilje til forandringer og til å se fremover.

Jobben som vegdirektør er spennende. Den er utfordrende, men den kan også være veldig ensom. Vi er opptatt av at alle skattekroner brukes på best mulig måte. At man får mest mulig igjen for hver krone. Da er det viktig at den nye vegdirektøren får hele etaten med seg i en positiv dialog med alle samarbeidspartnerne som man er så avhengig av. Det gjelder frittstående konsulenter, arkitekter og ikke minst entreprenørene som skal gjøre jobben.