Ferien er over

Fortsatt er mange på ferie, men i Byggeindustrien og i bygg.no er de fleste nå tilbake i full jobb. Det betyr at bygg.no som har vært oppdatert daglig gjennom hele sommeren, nå vil få tilført enda mer innhold.

Vi står foran en meget aktiv høst med Bygg Reis Deg som det største høydepunktet. Aktiviteten i byggenæringen er fortsatt meget høy - og det er lite som tyder på at det vil skje noen vesentlige endringer i nærmeste fremtid. Optimismen foran høstens byggevaremesse er derfor større enn noen gang.

Men det er mange utfordringer. I hele år har vi hatt en sterk prisoppgang på byggevarer, og vi har i tillegg merket oss at det til tider har vært knapphet på enkelte byggevarer. Dette er en situasjon som var aktuell i gjenreisningsperioden etter krigen, men i nyere tid har dette vært en helt ny situasjon. 

Ellers håper alle vi i Byggeindustrien og i bygg.no på at tipsene vil strømme inn. Det er mange begivenheter i den store byggenæringen og det er mange hendelser. Vi skal etter beste evne følge opp alle de tips og meldinger vi får inn.