2007 er Bauma-år

Det siste av det siste innen bygg- og anleggsmaskiner vil befinne seg i München når Bauma 2007 går av stabelen 23. - 29. april.

Bauma 2004 kunne by på 2801 utstillere fra 47 land og besøkstallet lå på respektable 416 000. Bauma 2007 vil ha et utstillingsareal på 540 000 kvadratmeter og arrangøren, Messe München GmbH, lover en enda større og mer spektakulær messe denne gangen.

Garantert nyheter

Maskinprodusentene kommer garantert med godbiter til Bauma 2007. Det som er verdens største bygg- og anleggsmaskinmesse er også plassen der alle ønsker å presentere nyheter. Spørsmålet man kan stille seg er på hvilke områder maskinene nå vil ta ytterligere et steg videre. Redusert støy, mindre utslipp og lavere drivstofforbruk er og vil bli hete utvikingsområder i årene som kommer. Kanskje blir Bauma 2007 messen der hybridmaskiner for alvor kommer på banen?

Bedre sikkerhet

Enda strengere krav til sikkerhet for føreren vil komme. I den sammenheng vil vi kanskje få se noen nyvinninger når det kommer til blant annet design av førerhytten. Det jobbes mye med løsninger som tåler lengre vedlikeholdsintervaller. Bauma 2007 vil muligens by på en overraskelse eller to på dette området. Vi vil nok også se en videre utvikling innen områder som GPS-styring, dataregistrering og passordsystemer for å forhindre tyverier. Uansett hvilke løsninger maskinprodusentene kommer opp med, vil ytelse og produktivitet være de viktigste kriteriene for maskinkundene. Derfor vil det vel ikke overaske om det under Bauma 2007 vil dukke opp maskiner som kan slå i bordet med forbedrede tall når det kommer til denne biten.