Erfarne sivilingeniører innen anleggsteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist12.04.2021

Forretningsenheten Industri & Anlegg er i sterk vekst, og vi ønsker å styrke vår kompetanse innen anleggsteknikk. Vi ser i den forbindelse etter personer med mastergrad og flere års relevant erfaring for å styrke vår gjennomføringsevne i oppdrag.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

AREIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgiver innen anleggsteknikk vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant andre Northern Lights karbonlagringsanlegg, elektrifisering av Troll West feltet, elektrifisering av NOAKA-feltet, mottak av strøm fra havvind på Utsira Nord, utvidelsesprosjekter på Nyhamna prosessanlegg og tidligfasestudier av batterifabrikker og ammoniakkanlegg.

Hos oss vil du få en viktig rolle i utvikling og gjennomføring av oppdrag. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og prosjektering i tverrfaglige oppdrag. Du vil være delaktig i etablering av overordnet layout og er ansvarlig for utarbeidelse av grave- og sprengningsplaner, samt massebalanse, deponiområder, midlertidige riggområder, landskapstilpasning, etc. Du bør derfor ha erfaring med prosjektering av tomteopparbeidelse, samt koordinering med tilstøtende disipliner som geoteknikk, infrastruktur (strøm, vann, avløp) og vei. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Fagledelse for anleggsteknikk
  • Prosjektering av tomteopparbeidelse med etablering av grave- og sprengningsplaner
  • Etablering av layout i dialog med byggherre og utstyrsleverandører
  • Koordinering med tilstøtende disipliner som geoteknikk, lokal infrastruktur (vann, avløp, strøm), lokalt veisystem og myndighetsbehandling
  • Koordinering av modellerings- og tegningsressurser (Civil 3D)

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT!

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med høy grad av selvstendighet og kundeforståelse, som trives med å jobbe med landanlegg og industrioppdrag? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vil leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Vi søker primært etter deg med erfaring fra tradisjonelle landanleggsprosjekter, men vi oppfordrer også personer med annen anleggserfaring til å søke
  • Erfaring som flerfaglig prosjekteringsleder og/eller enfaglig disiplinleder anleggsteknikk/civil
  • Erfaring med opparbeiding av tomter og etablering av grave- og sprengningsplaner, i tett dialog med tilstøtende disipliner som geoteknikk, infrastruktur og vei
  • Er motiverende, ordentlig, verdiskapende og engasjert

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidresslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Som ansatt vil du jobbe i avdeling Anleggsteknikk i forretningsenhet Industri & anlegg. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med sentral beliggenhet i Multiconsults hovedkontor på Skøyen i Oslo. I dag er det om lag 20 ansatte i avdelingen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Petter Sundquist

Avdelingsleder

416 62760

petter.sundquist@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: