Kenneth Toft, daglig leder i XL-BYGG Knarvik. Foto: XL-BYGG

Ny XL-BYGG butikk i Knarvik

1. januar gikk Villanger Byggevare AS over til XL-BYGG og vil markere overgangen til ny kjede ved å åpne sin nyoppussede butikk i januar.

– Vi investerer i en kjede som setter fagkunnskap like høyt som oss, og som satser ekstra på proffkundene, sier Kenneth Toft, daglig leder i XL-BYGG Knarvik, i en pressemelding.

XL-BYGG peker på at butikken i Knarvik er Nordhordlands største byggevarehandel og har siden 1973 levert trelast og andre byggevarer til både privat- og proffmarkedet i regionen. Ombyggingen av den 800 kvadratmeter store butikken i Knarvik startet i romjulen, og 14 ansatte og ekstrahjelper er godt i gang med å klargjøre lokalene. I løpet av januar er butikken klar til å ta imot kundene i ny XL-BYGG drakt, og det blir åpningsmarkering når smittesituasjonen tillater det.

<p>Eier Olaf Villanger i XL-BYGG Knarvik. Foto: XL-BYGG</p>

– Søsterbedriften vår, Villanger & Sønner AS, er en del av Nordbohus-kjeden, og da kjeden ble solgt til Mestergruppen, var det et naturlig valg at vi også gikk over til Mestergruppens kjede, XL-BYGG. Å bytte kjede og bygge om butikken er en investering i fremtiden for oss. Nå gleder vi oss til å ønske kundene våre velkommen til den nye butikken, sier eier Olaf Villanger i meldingen.

Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve. Foto: XL-BYGG

Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve gleder seg over at XL-BYGG vokser, og nå også er representert i Knarvik.

– Både proffen og privatkunden kan glede seg til å handle i en topp moderne butikk. Jeg møtte gjengen i Knarvik før jul, og det er et sterkt lag som står klare til å hjelpe kundene med deres prosjekter i lokalmarkedet, sier kjededirektøren.

XL-Bygg består av 90 byggevarehus over hele landet.