Administrerende direktør i Eltel Networks Thor-Egel Bråthen og direktør strategi og forretningsutvikling Eltel Networks Svein Andorf Olsen, sammen med VP/Head of Partner Management Telenor Norge Bjørn Rudberg, CTO Telenor Norge Ingeborg Øftshus og CFO Telenor Norge Terje Borge under kontraktsignering tirsdag ettermiddag 17. november.

Eltel Networks signerer milliardavtale med Telenor

Telenor Norge har signert en treårig rammenavtale for entreprenørtjenester med Eltel Networks for årene 2021-2023.

Den nye avtalen er en forlengelse av eksisterende samarbeidsavtale og dekker alle entreprenørtjenester. Avtalen inkluderer en opsjon på opptil to år, skriver Eltel i en pressemelding.

Avtalen består av entreprenørtjenester innenfor drift, leveranse og utbygging, og vil ha en total verdi på mellom 2-3 milliarder norske kroner i treårsperioden. Avtalen innebærer at Eltel forblir en landsdekkende telekomleverandør i Norge.

- Telenors samfunnsforpliktelse som leverandør av nasjonal infrastruktur gjør det nødvendig å kunne levere, bygge og drifte over hele landet. Et godt og velfungerende samarbeid med entreprenørene er svært viktig for å levere best mulig tjenester til kundene, sier Petter-Børre Furberg, administrerende direktør i Telenor Norge i meldingen.

Eltel er natulig nok fornøyd me en ny langsiktig rammeavtale med Telenor.

- Denne avtalen er en fantastisk fortsettelse på vårt samarbeid. Vi er svært fornøyde med å være i stand til å møte kravene til Telenor. Lengden på kontrakten og kapasiteten i Eltel vil danne et meget viktig grunnlag for fremtidig utvikling med Telenor innenfor alle fagområder, sier Thor-Egel Bråthen, administrerende direktør i Eltel Networks.