Nicolai Dirdal, tidligere styreleder i Energibygg AS (til venstre), sammen med Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør i Region Oslo Service i Bravida Norge (til høyre), ved overtakelsen av virksomheten. Foto: Bravida

Bravida kjøper Energibygg

Bravida har kjøpt 100 prosent av aksjene i energirådgivningsselskapet Energibygg AS.

I en pressemelding skriver Bravida at overtakelsen vil styrke deres tilbud til eksisterende og nye kunder, gjennom å kunne tilby spisskompetanse innen energirådgivning i tillegg til den kompetansen de allerede besitter.

Energibygg har fem medarbeidere og arbeider med energirådgivning, herunder energikartlegging, energimerking og energitiltak i bygg, i tillegg til bygg- og elektrotermografering.

Virksomheten vil inngå som et datterselskap i Bravida Norge AS under sitt eget merkenavn og vil bli organisert som en del av Bravidas Region Oslo Service som ledes av Dag Vidar Kvernbråten.

– Vi er veldig fornøyde med å ha blitt enige om kjøpet av Energibygg AS. Selskapet opererer i et spennende marked, med et tilbud som vi i Bravida ønsker å kunne tilby nye og eksisterende kunder. Vi ser fram til å jobbe sammen med de dyktige energirådgiverne i selskapet, sier Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør i Region Oslo Service.

– Vi oppfatter Bravida som en meget kompetent ny eier. Virksomheten og de ansatte kan dermed fortsette sin gode utvikling, nå som del av et større selskap med et mer helhetlig tilbud til kundene. Salget til Bravida er bra for de ansatte og for kundene, sier Nicolai Dirdal, tidligere styreleder i Energibygg AS.