Den Læstadianske forsamling i Narvik. Ill. UNO design & arkitektur

Totalbetong bygger Orneshaugen forsamlingshus

Totalbetong AS har inngått totalentreprisekontrakt for tett råbygg med Den Læstadianske forsamling i Narvik.

Bygget er plassert i utkanten av Narvik, mellom Narvik by og Hålogalandsbrua.

- Øvrige arbeider på prosjektet ivaretas av byggherren i sideentrepriser for grunnarbeider og tekniske fag. Mye av innredningen er planlagt som dugnadsarbeider av forsamlingens medlemmer, heter det i en pressemelding fra Totalbetong. Arkitekt for bygget er UNO design & arkitektur i Bodø.

Klargjøring av byggetomt er utført i løpet av vinteren.

- Nå skal vi i gang med betongarbeider for ringmur og fundamenter. Fasadene skal leveres i prefabrikkerte betongelementer produsert av Hå element på Varhaug. Det er en kombinasjon av svart frilegging og slipte hvite betongelementer. Transporten skal skje med båt i to omganger fra Sirevåg til Narvik. Tak over første etasje utføres av hulldekker mens tak over øverste nivå skal leveres av prefabrikkerte takelementer fra Lett-tak i Sandefjord, skriver Totalbetong.

Utviklingen av prosjektet har pågått i flere år mellom byggherren og Totalbetongs kontor i Bodø. 

- Etter så lang tid er det godt å passere milepælene med signering av kontrakt og oppstart på byggeplass. Overlevering av tett bygg skal skje i inneværende år. Ferdigstillelse av bygget er ikke endelig fastsatt siden avsluttende arbeider skal utføres som dugnad, melder selskapet.