Øystein Berg (f.v.), Øyvind Skarholt og Morten Helland Stensrud.

Byggtjeneste ansetter IKT-direktør og kommersiell direktør

Norsk Byggtjeneste har ansatt Øystein Berg som ny CTO/IKT-direktør og Morten Helland Stensrud som ny CCO/kommersiell direktør

 – Digitaliseringen og etterspørsel etter våre tjenester og produkter setter ytterligere fart, og som den største leverandøren av produkt- og kunnskapsbasert informasjon opplever vi stor pågang og aktivitet fra næringen og rett før koronapandemien slo inn for fullt fikk vi inn to nye sentrale ledere til Norsk Byggtjeneste, forteller administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste, Øyvind Skarholt, i en pressemelding.

– Etter at jeg tiltrådte i fjor sommer har jeg brukt tiden på å strukturere måten vi er organisert på og hvordan vi er best tjent med å utvikle oss videre. Med to nye ledere for henholdsvis «IKT» og «Produkt og Salg» er jeg meget trygg på dette er de rette for å være med på å løfte oss, våre kunder og næringen videre, legger Skarholt til.

Øystein Berg (47) kommer fra stillingen som VP Technology i Mintra Group. Her var han med på å utvikle selskapet fra et gründerselskap med tre ansatte innenfor E-læring, til et internasjonalt konsern med over 150 ansatte og kontorer i fem land.

Morten Helland Stensrud (42) kommer fra 4Cast Group (eier av blant annet Prognosesenteret og 4Cast Media) i rollen som COO, der jobbet han med forretningsutvikling, salg og ledelse.

– Hver for seg og sammen med resten av ledergruppen vil vi nå både kunne jobbe operativt praktisk inn mot våre kunder og samarbeidspartnere og samtidig ha et strategisk perspektiv, sier Skarholt.

– Nå som digitaliseringen skyter fart også blant de utførende innenfor innkjøp og handel ser vi et behov for hele næringen til å bruke våre løsninger og produktdata. Det er viktig for oss å kunne ha tilstrekkelig kompetent kapasitet til å møte dette behovet og hjelpe våre kunder der de er og tilpasse oss deres behov, poengterer Skarholt.