Ill: Dyrvik ArkitekterIll: Dyrvik ArkitekterIll: Dyrvik ArkitekterIll: Dyrvik Arkitekter

Betonmast bygger 187 leiligheter for Selvaag Bolig i Asker

Betonmast Boligbygg har signert avtale med Selvaag Bolig om bygging av 187 leiligheter fordelt på 14 bygg i første del av et nytt boligområde på Landåsjordene sentralt i Asker. Kontrakten har en totalverdi er på om lag 630 millioner kroner eksklusive merverdi.

- Landås Pluss bygges med bærekraftige løsninger, deriblant geovarmeteknologi, felles varmepumpeløsning og vannbåren gulvvarme, heter det i pressemelding. De 187 leilighetene fordeles på fjorten bygg med underliggende parkering, samt eget servicebygg med fellesområde med møterom, kafé, kjøkken, treningsstudio med mer.

- Prosjektet er et Selvaag Pluss-prosjekt, som tilsier høy standard og kvalitet blant annet i materialvalg og servicetjenester, skriver de i meldingen.

Kontrakten har tre byggetrinn. Byggetrinn 1 er i gang, og byggetrinn 2 og 3 skal etter planen avropes senere i 2020, avhengig av salg.

- Dette er en stor og viktig jobb for Betonmast. Vi har jobbet med dette prosjektet lenge, og er svært fornøyd med å få landet denne kontrakten nå. Jeg er veldig stolt av den innsatsen våre medarbeidere legger ned, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Camilla Øen er prosjektleder for Landås Pluss.

- Dette er et stort og spennende prosjekt med mange gode kvaliteter, blant annet i bærekraftige og moderne løsninger. Dette skal vi selvsagt følge opp på beste måte. Vi er glade for at Selvaag Bolig atter gir oss tilliten til å bygge et så flott prosjekt. Nå skal vi vise at vi er tilliten verdig, avslutter hun.

Arkitekt for prosjektet er Dyrvik Arkitekter.

Prosjektet er allerede i gang, og forventes overlevert sommeren 2022.