Selger

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjede. Flisekompaniet og Montér.
Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo, Flere fylker
StedOslo/sentrale Østlandsområdet
Søknadsfristsnarest

Optimera Industri søker selgere på Østlandet.

Optimera industri er en del av Optimera handel (OH) som jobber mot industrikunder innen områdene kjøkken, bad og garderobe, dør og vindu, møbel, trapper, trevare, mekanisk industri, innredning, båt, forskaling og annen relevant industri.

Som selger av Optimera industri sine trebaserte plateprodukter skal du drive salg mot en stor kundegruppe. Hovedoppgaven er å sikre videre utvikling og vekst av en allerede solid kundeportefølje. Våre selgere skal både evne å bevare gode kundeforhold og sikre vekst gjennom å etablere nye. Du vil gjennomføre kundebesøk med ledere i ulike bedrifter. Det vil også være din oppgave å utarbeide løsningsforslag og tilbud, og forhandle frem avtaler.

Arbeidsoppgaver:

  • Drive salg av trebaserte plateprodukter mot nye og eksisterende kunder
  • Bidra til å gjøre Optimera til en enda bedre leverandør mot industrimarkedet
  • Utvikle høy kompetanse på produkter og tjenester innen vårt område
  • Deltagelse på messer og arrangementer
  • Leverandørbesøk og opplæring

Bakgrunn og egenskaper

Vår nye selger har erfaring fra salg mot industri eller byggebransjen og kan vise til gode resultater. Du liker en selvstendig hverdag og forstår raskt kundens virksomhet, og avdekker kundens behov.

I tillegg innehar du flere av følgende egenskaper:

  • Du er selvstendig og initiativrik
  • Du er resultatorientert og motiveres av muligheten til å påvirke egne resultater
  • Du er utholdende og arbeider langsiktig; du evner å gjennomføre både korte og lange salgsprosesser og overbevise kunder om fordelen med våre produkter
  • Kommersielt tenkende og forstår verdien av rådgivende løsningssalg
  • Du er strukturert, systematisk og effektiv
  • Gode formidlingsegenskaper
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Hva kan vi tilby?

Optimera Industri er en mindre del av et stort spennende og solid firma. Du får muligheten til å jobbe selvstendig samtidig som det er gode personlig- og karrieremessige utviklingsmuligheter. Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkludert bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag m.m.

God opplæring blir gitt.

Bosted er Oslo/sentrale Østlandsområdet.

Selger i Optimera Industri vil rapportere til salgssjef industri som sitter i Oslo.

Synes du dette virker spennende og vil høre mer?

Ta kontakt med Pål-Jørgen Nilsen, tlf. 992 59 669 eller Tore Svalastog, tlf. 934 94 900 hos rekrutteringsselskapet Orion.

Søk stilling

Vis flere stillinger: